Sign

Met signing van GBG mag u gezien worden

Opvallen is een vak apart. Voor de medewerkers van onze afdeling sign is het een tweede natuur. Door slim gebruik te maken van onze printmachines en gespecialiseerde signapparatuur, kunnen we elke signklus aan. Een fotoprint op een bedrijfsbus, bouwborden, gevelbelettering, een logo of sportieve striping op een auto of boot, bij GBG kan het allemaal.

Auto-signing

Van auto’s tot bakfietsen tot een Dakar-truck, we hebben ze allemaal in onze werkplaats gehad en hebben er met onverminderd enthousiasme aan gewerkt. We weten precies hoe een ontwerp het best tot zijn recht komt op de rondingen van verschillende modellen. Van een enkel webadres tot een complete carwrap (het geheel of gedeeltelijk ’inpakken’ van een auto of bus in al-dan-niet bedrukte folie), met een door GBG gesignde auto kunt u nooit meer ongezien over straat.

Gevelsigning

Uw pand is vaak uw visitekaartje. Uw klanten willen weten waar u gevestigd bent en u wilt aan de buitenkant uitstralen waar uw bedrijf voor staat. Dat kan heel subtiel met een klein bordje of juist heel opvallend. Logo’s of tekst op een raam, gevelborden, een verlicht logo op afstandhouders, laat u door ons adviseren en inspireren.

Overige signing

Signing is nog veel meer dan enkel auto- of gevelsigning. Zo bieden we ook heel mooie oplossingen voor uw interieur. Denk aan een all-over print op een muur of bewegwijzering door uw pand. Een all-over print op uw muur kunnen wij uit één deel leveren. Of bijvoorbeeld al-dan-niet verlichte textielframes, heel mooi om bijvoorbeeld foto’s levensgroot in uw interieur te verwerken. Onze interieur panelen kunnen wij in eigen productie bewerken. U kunt zelf de afstand bepalen van de tussenruimte of de breedte van de panelen. De panelen worden voorzien van een interieur folie. Deze folie's zijn verkrijgbaar in diverse soorten houtlook, maar ook andere designs zoals betonlook etc. zijn verkrijgbaar. Interieur panelen zorgen voor een warme sfeer en zijn makkelijk aan te brengen op vlakke wanden. Het is zelfs mogelijk om uw logo of een afbeelding subtiel te verwerken in een wand met interieurpanelen. Dus heeft u een idee of zoekt u inspiratie? Maak een afspraak met één van onze orderbegeleiders.