Over ons

GBG maakt ideeën, ontwerpen en boodschappen fysiek zichtbaar.

Wij maken ideeën, ontwerpen en boodschappen fysiek zichtbaar. De items die wij maken, of waarvoor wij iets maken, geven ons een kader. En na productie, spat daar iets unieks van af, dat zich uit in kwaliteit en effectiviteit. Wat we maken valt op.

GBG is gestart als éénmanszaak en inmiddels uitgegroeid tot een gedreven team van 32 mensen. Een bescheiden begin dus, maar wel met een sterke visie. Die visie ziet u overal terug. In onze eindproducten, maar ook in de samenwerking met klanten en bureaus. Een visie met focus op modernisering en service. Continu probeert GBG te innoveren, te vernieuwen en gebruik te maken van technologische ontwikkelingen. Wij luisteren naar wat de markt vraagt.

Doordat we zo breed gespecialiseerd zijn, bieden wij één aanspreekpunt voor al uw behoeften. Graag zijn we behulpzaam en denken we met u mee. Of u nou een éénmanszaak begint of een internationaal opererend bedrijf runt, voor GBG is élke klant belangrijk!

Press, print & sign, wij verzorgen alles op het gebied van reclame. Wij hebben een groot, maar vooral divers klantenbestand. Wij helpen graag startende ondernemers maar hebben ook grote Zeeuwse bedrijven in ons bestand zoals Delta, Bison, Zeelandia, ADRZ. Daarnaast hebben wij ook een (inter) nationaal bereik door middel van onze webshop.

Met press verzorgen wij huisstijldrukwerk, flyers, brochures, visitekaartjes.

Met print kunt u bij ons terecht voor displays en verpakkingen.

Onze sign afdeling verzorgt autobelettering, gevelreclame, reclameborden, vlaggen, banieren etc.

Het grote voordeel van deze drie pijlers onder één dak, wij verzorgen het complete plaatje: Ontwerp-productie-montage-afwerking-assemblage en bezorgen.