Over ons

GBG: een uniek concept onder één dak voor uw offline reclame 

Gestart op een zolderkamertje en inmiddels uitgegroeid tot een sepcialist op het gebied van press, print en sign.

Ons creatieve team denkt graag mee met klanten en onze inspirerende showroom is een uitstekende ruimte om samen te brainstormen. Uiteraard is het ook mogelijk om op locatie te bespreken wat de mogelijkheden zijn. Elke (nieuwe) klant verdiend aandacht en wij vinden advies op maat belangrijk! Wij werken voor starters, zzp'ers en MKB bedrijven, maar ook (inter)nationaal zijn wij actief. Ons team bestaat uit technische tekenaars, vormgevers, dtp'ers, operators, monteurs en chauffeurs, waardoor wij het hele proces in eigen beheer hebben. Zaken doen met één bedrijf dat u compleet ontzorgt biedt veel voordelen, denk alleen al aan de administratieve handelingen en de tijd die bespaart wordt. Daarnaast bewaken wij uw huisstijl en er is maar één aanspreekpunt, minder uitzoekwerk, korte lijntjes en snelle levertijden.

Press: flyers, brochures, visitekaartjes, etiketten, stickers
Wij drukken zowel offset als digitaal en hebben intern een complete afwerk afdeling. Direct mailing is een belangrijk onderdeel van deze afdeling.

Print: Displays en verpakkingen
De Agfa Tauro (large format printer) bedrukt haarscherp op vele materiaalsoorten. In het printproces zit een extra optie om uw product te voorzien van een Hi-gloss voor een glossy uitstraling.

De Zund snij- en freestafel zorgt ervoor dat we in elke gewenste vorm kunnen snijden, rillen en frezen. Met maatwerk en kleine oplagen bedienen wij een markt waar veel vraag naar is. Denk hierbij aan verpakkingen om een nieuw product in de markt te introduceren, gepersonaliseerde verpakkingen, welkomstboxen, relatiegeschenken, maar ook aan displays en complete beursstands van karton.

Sign: Autobelettering, gevelreclame, bouwborden, vlaggen, reclamezuilen en interieur aankleding

De kracht van GBG is dat we altijd op zoek zijn naar (lokale) samenwerkingen, maar zeker ook dat we geloven in wie we zijn en wat we doen. Wij doen wat we beloven en service, kwaliteit en levertijden vinden wij belangrijk. Er is bewust voor gekozen om in de breedte te groeien en hiermee het klantenbestand uit te breiden. De kruisbestuiving tussen de 3 pijlers, de verscheidenheid aan technieken en materialen, het up to date machinepark, de innovatieve ontwikkelingen en de automatisering, zorgen ervoor dat er altijd wel iets nieuws ontstaat.

Wij zijn veelzijdig en bieden een breed en compleet assortiment aan. Tevens zijn wij prima bereikbaar en zitten wij op strategische plaatsen langs de snelweg in Goes en Rijen. Klanten blij maken, daar doen we het voor. Wij staan altijd klaar met een enthousiast team van 38 collega's. Ons motto is "Alleen kom je ver, samen kom je verder".