Print

Maatwerk en kleine oplagen voor verpakkingen en displays

Print is het overlappende gebied tussen Press en Sign. Grootformaat posters, printen op verschillende materialen (plastic, karton, spandoeken), speciale producties, enzovoort. GBG heeft een up to date machinepark klaar staan om de meest uiteenlopende klussen aan te kunnen pakken. Perfect voor het maken van displays, verpakkingen, doosjes, point-of-sale materiaal en zelfs complete beursstands. Als รบ het kan bedenken, kunnen wij het maken! En heeft u hulp of inspiratie nodig, dan zijn we u graag van dienst.

Grootformaat vlakbedprinter

Onze Tauro grootformaat vlakbedprinter is een echte alleskunner, met een printbreedte van 3 meter en een vrije doorvoer (dus in theorie onbeperkte lengte) zijn er maar weinig klussen die hij niet aan kan. Bijzondere inkten (denk aan witte inkt) en speciale toepassingen (hi-gloss) behoren tot de mogelijkheden. We kunnen printen op bijna alle mogelijke materialen.

ZUND snij/frees robot

Bij GBG staat รฉรฉn van de meest geavanceerde snij/frees robots van Nederland. Op de ZUND kunnen we geheel computergestuurd vormen snijden uit karton, plexiglas, plastic, papier, stickermateriaal, noem maar op. Drukwerk, printwerk of signwerk, bijna alle materialen die we bij GBG op voorraad hebben (tot 2.20 meter breed) kunnen op de ZUND in elke gewenste vorm gesneden worden.