Print

GBG kan bijna alles op alles printen.
En het daarna in elke gewenste vorm uitsnijden.

Print is het overlappende gebied tussen Press en Sign. Grootformaat posters, printen op verschillende materialen (plastic, karton, spandoeken), speciale producties, enzovoort. GBG heeft een uitgebreid machinepark klaar staan om de meest uiteenlopende klussen aan te kunnen pakken. Perfect voor het maken van displays, verpakkingen, doosjes, point-of-sale materiaal en zelfs complete beursstands. Als ú het kan bedenken, kunnen wij het maken! En heeft u hulp of inspiratie nodig, dan zijn we u graag van dienst.

Grootformaat vlakbedprinter

Onze Tauro grootformaat vlakbedprinter is een echte alleskunner, zo groot als twee medium-sized bestelbussen. Met een printbreedte van 2,50 meter en een vrije doorvoer (dus in theorie onbeperkte lengte) zijn er maar weinig klussen die hij niet aan kan. Bijzondere inkten (denk aan witte inkt) en speciale toepassingen (reliëf print) behoren tot de mogelijkheden. En we kunnen printen op bijna alle mogelijke materialen.

ZUND snij/frees robot

Bij GBG staat één van de meest geavanceerde snij/frees robots van Nederland. De ZUND. Op de ZUND kunnen we geheel computergestuurd vormen snijden uit karton, plexiglas, plastic, papier, stickermateriaal, noem maar op. Drukwerk, printwerk of signwerk, bijna alle materialen die we bij GBG op voorraad hebben (tot 2,20 meter breed) kunnen op de ZUND in elke gewenste vorm gesneden worden.