GBG opent een tweede vestiging in Rijen

In 2019 was de opening van het nieuwe GBG pand in Goes. Inmiddels zijn we 4 jaar verder en openen we per 1 mei een tweede vestiging op het bedrijventerrein Aeroparc Gilze Rijen in het Brabantse Rijen. Op deze locatie zijn onze nieuwe collega’s Gerben Schoondorp en Vincent Lapien het aanspreekpunt.

Chris van Antwerpen heeft al een aantal jaar samengewerkt met deze twee toppers, dus we zijn enorm trots dat ze vanaf heden bij team GBG horen. Gerben en Vincent gaan met name ondersteunen op het gebied van display & packaging projecten. Met hun jarenlange ervaringen op dit gebied gaat het helemaal goedkomen.

Heeft u een vraag over verpakkingen of displays op maat? Kunt u online niet het juiste materiaal of een passende oplossing vinden? Of bent u op zoek naar kleine oplagen?

Allemaal vragen waarop de heren het juiste antwoord hebben. Neem gerust contact op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.