GBG biedt praktische Corona oplossingen

Creatief, innovatief en betaalbaar!

In deze onzekere en moeilijke tijden begrijpt GBG als geen ander dat u als ondernemer eigenlijk maar één ding wilt. Aan de slag! Om dat voor elkaar te krijgen denken we graag -in oplossingen- met u mee. Wij produceren een aantal handige producten waarmee we u graag van dienst zijn. Verkrijgbaar via onze webshop: webshop.gbg.nl

Wand- en vloerstickers, posters, tafelbordjes
Anderhalve meter afstand houden is soms nog steeds moeilijk. Om uw klanten daarop attent te maken kan GBG diverse soorten stickers leveren. Ronde stickers voor op de muur of vloer, of belijning voor op de vloer. Ook tafelstaanders op A4 formaat of posters met in eenvoudige iconen de 'spelregels' om met het virus om te gaan kunnen soms heel handig zijn. Dit alles kan geleverd worden in vier standaard uitvoeringen of geheel gepersonaliseerd tegen een kleine meerprijs.

Scheidingswanden
Bent u werkzaam in één van de contactberoepen zoals bijvoorbeeld een kapperszaak? Dan kan GBG handige scheidingswandjes leveren. Er zijn twee soorten, wel of niet brandvertragend, en er is keuze uit 10 verschillende motieven. Maak de wandjes helemaal af met uw eigen logo!

Balie/bureau wanden
Ook op de werkvloer is het mogelijk om door te werken, met de juiste hulpmiddelen. GBG levert handige scheidingswanden voor op uw bureau of balie. Mét - of zonder venster, en ook weer in 10 verschillende motieven.